Navigáció: Címlap

Hegedűs Tünde

HungarianEnglish

Hollywoodba mentek a magyar festők

E-mail Nyomtatás
Az Egyesült Államokban élő négy magyar művész és egy szegedi festőnő állította ki munkáit a nyugati parti magyar kulturális sorozat keretében az amerikai film fővárosában, Hollywoodban.
 
San Franciscóból Besze Ferenc és Dittert Edit, a kaliforniai Monroviából Dobay Zsuzsa, Los Angelesből Matte Éva, Szegedről pedig Hegedűs Tünde festményei láthatók Hollywoodban – közölte a Los Angeles-i magyar főkonzulátus. Bokor Balázs főkonzul a kiállítás megnyitójában azt emelte ki, hogy szemet-lelket gyönyörködtető látvány az, amikor egymástól 10 ezer kilométerre dolgozó magyar művészek közösen mutatják be legfrissebb alkotásaikat a magyar gyökerekkel is rendelkező Hollywoodban.
 
 
Magyar festők kiállítása Hollywoodban
 
Az Egyesült Államokban élő négy magyar művész, és egy szegedi festőnő állította ki munkáit a nyugati parti magyar kulturális sorozat keretében az amerikai film fővárosában, Hollywoodban. San Franciscóból Besze Ferenc és Dittert Edit, a kaliforniai Monroviából Dobay Zsuzsa, Los Angelesből Matte Éva, Szegedről pedig Hegedűs Tünde festményei láthatók Hollywoodban - tájékoztatta a Los Angeles-i magyar főkonzulátus az MTI-t. Bokor Balázs főkonzul a kiállítás megnyitójában azt emelte ki, hogy szemet-lelket gyönyörködtető látvány az, amikor egymástól 10 ezer kilométerre dolgozó magyar művészek közösen mutatják be legfrissebb alkotásaikat a magyar gyökerekkel is rendelkező Hollywoodban.